EVENT/STEMNING

Name, Title

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Line Axelsen

Alumni Development Manager.

Aarhus BSS

Smukt – smukt – smukt! Tak for igen at tage nogle lækre billeder. 

Name, Title

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

Erhvervsfotografering

Som erhvervsfotograf tager jeg billeder af jeres firmas domicil både indvendig og udvendig. Jeg tager også stilfulde og professionelle portrætbilleder af medarbejderne, ligesom jeg kan optræde som fotograf ved jeres events, receptioner, messedeltagelse og andre begivenheder, som I gerne vil forevige. Derudover kan jeg levere videopræsentationer af jeres firma, dets produkter og andre budskaber.

Læs mere om erhvervsfotografering her!

 

Portrætfotografering

Et flot portræt sælger dig bedre både ved jobansøgninger og i præsentationsmaterialer for jeres firma, ved seminarer eller symposier du skal tale på, samt i din optræden i pressen og på de sociale medier. Et flot portræt er også et godt minde og en god gaveide. Vi leverer alle former for portrætfotografering til både firmaer og private.

Læs mere om portrætfotografering her!

 

Event/ stemningfotografering

Skal I have dokumenteret jeres event, stiller jeg op med både kamera og video. Jeg kan dokumentere eventen med stemningsfulde billeder hele vejen fra forberedelserne starter og til gæsterne går hjem. Så har I dels billeder af de mange glade mennesker ved eventet, I kan mindes eventet med og dels billeder, I kan bruge i markedsføringen af jeres næste event.

Læs mere om eventfotografering her!

 

Videoproduktion

En video er væsentlig bedre til at fastholde de besøgende på nettet. Derfor er det oplagt at få produceret jeres firma- og produktpræsentationer som videoer. Videoerne kan ikke alene bruges på hjemmesiden, men er også utroligt populære til at skabe opmærksomhed på de sociale medier. Jeg kan hjælpe jer hele vejen fra ide og til færdig video.

Læs mere om videoproduktion her!

 

Præsentationsbilleder af virksomheder

Skal firmaet præsenteres på den mest indbydende måde, skal der bruges professionelle præsentationsbilleder af virksomhedens domicil. Jeg kommer ud og tager billeder af jeres firma både udvendigt og indvendigt – eller lige der, hvor jeres firma tager sig allerbedst ud. Så har I billeder til både hjemmeside, trykte kataloger og øvrige præsentationsmaterialer.

Læs mere om præsentationsbilleder af virksomheder her!