top of page

Erhvervsfotografering

Professionel erhvervsfotografering af fotograf Kasper Hornbæk skaber den bedste præsentation af jeres firma, jeres medarbejdere og jeres produkter. Billederne kan I bruge både til hjemmeside, sociale medier, trykte kataloger og i forbindelse med udsendelse af pressemeddelelser. Her giver de professionelle erhvervsbilleder et klart signal om jeres firmas kompetencer og professionalisme.

Erhvervsfotografering

Erhvervsfotografering er en helt særlig form for fotografering, som fortæller visuelle historier omkring jeres firma, dets medarbejdere og de produkter og tjenester, som I tilbyder. Skal resultatet være lige så professionelt, som I gerne vil fremstå, skal I vælge en erfaren erhvervsfotograf som mig.

Jeg har øje for de gode motiver, de gode vinkler og de gode, visuelle historier, som der gemmer sig masser af i og omkring enhver dansk virksomhed. Oftest starter jeg med at tage billeder af jeres firmadomicil. Det sikrer genkendelighed hos dem, som ser billederne. For ligesom jeg selv er jeres domicil det første, nye kunder ser, når de kommer og besøger jer.

Fortæl den gode visuelle historie

Dernæst tager jeg oftest en tur rundt i virksomheden og finder de gode, visuelle historier, som den gemmer på. Det kan være hverdagssituationer fra kontoret eller medarbejdere, der er i gang med at ekspedere kunder eller betjene de maskiner og apparater, der hører med til jeres profession.

Det er historier, som I måske ikke selv ser i hverdagen, fordi I er blevet vant til, at det er sådan tingene foregår i jeres virksomhed. Men situationerne taler deres tydelige sprog og tillader betragteren ved selvsyn at se jeres professionalisme, jeres høje vidensniveau, jeres grundighed og alle de andre ting, som I gerne vil være kendt for.

Samtidig giver det nye kunder, forretningsforbindelser, potentielle fremtidige medarbejdere og andre besøgende et godt indtryk af, hvad de kan forvente sig, når de kommer forbi jeres virksomhed. Hvordan ser her ud, hvordan går folk klædt, hvad foretager de dem i løbet af arbejdsdagen. Spørgsmålene er utallige og svarene på alle disse spørgsmål gemmer sig oftest visuelt i de billeder, jeg tager.

Jeres medarbejdere er også jeres ansigt udadtil

Men det er ikke kun domicilets udseende ud- og indvendigt, der fortæller den fulde historie om jeres virksomhed. Også gode portrætfotos af firmaets ejere, ledelse og øvrige medarbejdere er med til at fortælle, hvem I er. Det er billeder, som kan bruges både på de enkelte medarbejderes professionelle profil på LinkedIn, i medarbejderoversigten på hjemmesiden og i forbindelse med pressemeddelelser eller deltagelse på seminarer, ved events eller lignende.

Læs mere om portrætfotografering her!

Lad os tage en snak om erhvervsfotografering hos jer

Kunne du tænke dig at få mere at vide om, hvad jeg kan gøre for jeres virksomhed med mine billeder? Så kontakt mig via kontaktformularen her på siden, eller giv mig et ring. Så finder vi en dato, hvor jeg kan komme forbi til et møde.

bottom of page