top of page

Eventfotograf

Som eventfotograf kan jeg både tage stillbilleder og video fra jeres events. Jeg tager eventfotos af både firmaarrangementer, konferencer, koncerter og alle andre former for events. Jeg kommer på dagen og kan dokumentere hele eventet lige fra forberedelserne begynder og til den sidste gæst er gået hjem. Kontakt mig i dag, så vi få en aftale i kalenderen om eventfotos og -video fra jeres næste arrangement.

SmukFest Walter
Eventfoto smukfest
Pressefoto for Jyllands Posten
Forevig den gode stemning

Som eventfotograf kommer jeg ud på dagen og foreviger den gode stemning. Jeg kan starte allerede før arrangementet, så I også får billeder eller video af alle anstrengelserne forud for eventet. Det giver et helhedsindtryk af hele arrangementet og mulighed for, at I kan give gæsterne et indkig ”behind the scenes”.

Derefter kan jeg fotografere gæsternes ankomst og tage billeder fra alle arrangementets højdepunkter og stemningsbilleder ude blandt gæsterne. Jeg tager også billeder af alle dem, som siger noget, eller optræder ved arrangementet.

Resultatet bliver en masse dejlige billeder og videooptagelser, der fortæller hele arrangementets historie, den stemning der var, og hvad det var for gæster, der deltog. Både billeder og video kan I efterfølgende bruge frit til lige det, I kunne tænke jer.

Foto, video eller begge dele

Jeg kan både fotografere og optage video af jeres event – og jeg kan sagtens gøre begge dele. F.eks. tage stemningsbilleder blandt gæsterne og portrætter af oplægsholdere, kunstnere m.v., samtidig med at jeg videofilmer de vigtigste hændelser i løbet af eventen – f.eks. åbningstalen, produktafsløringen eller en kunstners optræden.

Vi kan også møde flere fotografer op, så I både får en total video- og billeddækning af hele jeres arrangement.

Brug mig som eventfotograf ved jeres næste event

Uanset om I skal holde et stort eller et lille event og ligegyldigt om der er tale om en konference, en reception, en produktlancering eller et kunstnerisk eller musikalsk arrangement, så kan jeg og tage billeder og optage video både før, under og efter eventen.

Det er altid en god ide at kontakte mig i god tid før eventen. Så kan jeg reservere dagen til jeres event, ligesom jeg også har mulighed for både at se nærmere på det sted, hvor eventen skal foregå, samt sætte mig ind i baggrunden for eventen.

For en velforberedt eventfotograf er meget bedre klædt på til at skabe de bedste billeder og de bedste videooptagelser på dagen – og det fortjener jeres store arbejde med planlægning og afholdelse af jeres event.

bottom of page