top of page

Portrætfoto

Et godt portrætfoto skal fortælle mere, end bare hvordan du ser ud. Derfor sætter jeg mig altid nøje ind i, hvem du eller dit firma er. Samtidig vender jeg både valget af location, stil og tøj med dig, så vi får skabt de optimale rammer omkring dig. På den måde får du et portrætfoto, som kommer hele vejen rundt om dig, og viser hvad du står for. Det giver unikke, mere nærværende portrætfotografier. Kontakt mig i dag og aftal tid til dit portrætfoto!

Portrætfoto Sigfreds kaffefabrik
Sigfreds kaffefabrik Portrætfoto
Gruppefoto af Sigfreds Kaffefabrik
Anja Lovän Portraetfoto
Bandbillede NEOSTATIC
Bandbillede NEOSTATIC
Portraetfoto hotel Opus
Trine Juul Portraetfoto
Portraetfoto af Christian Bennike
Portraetfoto
Portraetfoto for NytSyn
Portraetfoto hotel Opus
Portraetfoto af Tinna Nielsen, Move
Portraet af Tinna Nielsen
Portraetfoto for LEAD+
Portrætfoto på Aarhus Rådhus
Portrætfoto Søren Jacobsen
Portrætfoto for LEAD+
Portrætfoto for LEAD+
Portrætfoto for Nyt Syn
Portrætfoto for Nyt Syn
Susanne Soes Hejlsvig portraetfoto
Jon Bahl Portraetfotografering
Portraetfoto Jon Bahl
Portraetfotografering på Designit
Portraetfoto af Jesper Kjear

Fortæl hvem du er

For mig skal et portrætfoto fortælle mig, hvem du er og hvad du står for. Det skal give mig svaret på, hvad det er for en oplevelse jeg får, når vi mødes og hvilke meninger og holdninger, jeg kan forvente, at du har. Samtidig fortæller et godt portrætfoto også noget om, hvordan du ser dig selv og hvilken tilgang du har til dine omgivelser. 

At skabe sådan et portrætfoto kræver en fotograf, der giver sig tid til at lære dig at kende, og som har stor erfaring med at tage portrætfotografier. Samtidig kræver det skarpe og tit skæve ideer og et 100 % engagement, for at finde et motiv, der kommer hele vejen rundt om dig.

Erfaren portrætfotograf

Jeg har taget portrætfotos i mange år, og min portefølje tæller både virksomhedsejere, selvstændige, superwomans og helt almindelige mennesker. Alle sammen portrætteret på en måde, så billedet præsenterer personen på den bedst tænkelige måde, og giver et indblik i, hvem den pågældende er og hvad han eller hun står for.

Jeg har en kæmpe værktøjskasse, der er fyldt med masser af erfaringer og gode og anderledes ideer til, hvordan vi sammen kan fortælle netop din historie. Ideerne opstår enten, når jeg researcher dig, inden vi mødes, eller i den kemi, der opstår mellem dig som motiv og mig som fotograf – og jeg går altid efter at tænke ud af boksen og løfte dit portrætfoto til det næste niveau.

Hvad skaber et godt portrætfoto?

Et godt portrætfoto kræver nærvær af modellen og de bedst mulige omgivelser. Derfor bruger jeg meget tid på at tale mig dig inden optagelserne og skabe en god og behagelig stemning omkring os. 

Jeg bruger også tid på at finde de rigtige omgivelser. Kan de skabes i fotostudiet, eller skal vi finde et sted på din arbejdsplads eller hjemme hos dig selv? Eller er der et helt tredje sted, der ville være endnu bedre til at tage dit portrætfoto?

Situationen på billedet er også vigtigt. Skal du være i gang med at foretage dig det, du arbejder med i hverdagen? Skal du sidde eller skal du stå? Skal vi se dig i fuld figur, eller skal det være et close-up af dit ansigt? Skal der være noget i baggrunden, og skal du stå med noget, der fortæller os, hvem du er?

Mobil portrætfotograf fra Aarhus

Selv om jeg bor i Aarhus, kommer jeg gerne ud og tager dit portræt, der hvor du bor og virker i hverdagen. For det vigtigste for mig er at skabe det rigtige portrætfoto af dig. 

kontakt mig i dag og lad og tage en snak om, hvordan vi kan skabe et portrætfotografi af dig, der fortæller hele historien om, hvem du er og hvad du står for.

bottom of page