top of page

Videoproduktion

En videoproduktion er løsningen, hvis I ønsker større opmærksomhed på de sociale medier og at holde kunderne længere på jeres hjemmeside. Det sikrer, at I får jeres budskab eller nyhed ud til kunderne.

Skal jeg også stå for jeres næste videoproduktion? Videofotograf i Aarhus

Brand video for Konditorbageren
Innargi
1. NDI EuroBand
3. BJ-Gear Employee Branding Video
5. SynergyXR Grundfos
CRH concrete
4. Profilvideo for iTools
2. Gastromé Lockdown
LEAD +
Video giver større opmærksomhed på de sociale medier

Samtidig kan I bruge videoen til at få større opmærksomhed på de sociale medier. For på både LinkedIn og Facebook får videoopslag væsentligt flere visninger end de traditionelle tekst- og billedbaserede opslag.

Begge steder starter videoen automatisk, så snart opslaget kommer ind i brugerens synsfelt. Det betyder, at folk nemmere opdager dit opslag, fordi der foregår noget på videoen. Dog er det en god ide at vise en opfordring til at slå lyden til eller tekste videoen. For som standard vises videoer på både Facebook og LinkedIn uden lyd.

Video holder folk længere på jeres hjemmeside

Samtidig viser flere uafhængige brugerundersøgelser, at folk bliver længere på en side på jeres hjemmeside, hvis der er en video synlig over folden på siden. Folden angiver hvor langt ned på hjemmesiden, brugeren kan se, uden at skulle begynde at scrolle.

Derfor kan det også være en god ide at få produceret en kort video med de vigtigste pointer fra jeres lidt længere tekster på hjemmesiden. Så er du sikker på, at de besøgende som minimum får disse pointer med eller måske ligefrem bliver overtalt til at dykke ned i detaljerne i teksten.

Video giver bedre placeringer i søgeresultaterne

Bliver folk længere på de sider på jeres hjemmeside, som de lander på, når de har klikket på jeres søgeresultat på Google, forbedrer det jeres placeringer i søgeresultaterne, næste gang nogen foretager den samme søgning.

Det vil sige, at en video på siderne for jeres vigtigste søgeord er med til at øje chancerne for, at jeres hjemmeside bliver vist før konkurrenternes, når folk foretager disse søgninger på Google. 

Få en professionel videoproduktion af en professionel fotograf

Jeg har mange års erfaring både med fotografering og videoproduktion. Det betyder, at jeg altid kan finde en god ide og en spændende vinkel på det, I gerne vil fortælle i videoen – både når det gælder opbygningen af videoen og hvordan vi får skabt de mest interessante optagelser.

bottom of page